Архив на категория: обучение

Прием първи клас

С Ъ О Б Щ Е Н И Е​

Уважаеми родители ,

Незаетите места за второ класиране са 35 на брой.

За втори етап на класиране се подава НОВО заявление( свали тук)

 от 09.06.2020 г. до 15.06.2020 г.

Работното време на комисията е 8:30 – 18:00 ч.

Уведомяваме Ви, че поради провеждане на национално външно оценяване на 15.06.2020 г.(понеделник),  подаването на заявления е от 14:00 до 18:00 ч.

Достойно е да бъдеш ученик в ПЪРВО!

Очакваме Ви!

Среща на ученици от 1.СУ с български учени от ЦЕРН

         Днес госпожа Блажка Ушагелова-старши учител по химия и оос, организира среща на ученици от 1.СУ с български учени от ЦЕРН, Швейцария – инж. Александър Христов и гл. ас. д-р Румяна Хаджийска. Инициативата е продължение на проведеното през месец юли обучение на учители по природни науки по НП „Квалификация на педагогическите специалисти“ на МОН.

           Госпожа Ушагелова благодари на лекторите, ръководството на училището и колегите си от МО „Природни науки“ за оказаното съдействие и помощ!

Наш учител в ЦЕРН

           Госпожа Блажка Ушагелова – учител по химия и оос в нашето училище е сред участниците в групата преминала престижното обучение в ЦЕРН –  Женева в периода 21-и до 27-и юли, тази година.Госпожа Ушагелова вече покани  в час и  инж. Александър Христов и гл. ас. д-р Румяна Хаджийска., които също да предадат своя опит на учениците и да ги вдъхновят със своите впечатления и опит..

По публикация във Монитор.бг